Home » KIS Kappers

KIS Kappers

KIS presenteert de Metallic Collection met 6 nieuwe tinten

Kera Cream verstevigt het haar en bouwt het van binnenuit weer op. Extracten van rozemarijn, eucalyptus, tijm, lavendel en brandnetel: geven glans, verzorgen de hoofdhuid en vullen vitaminen en mineralen aan. Met Cocamidopropyl Betaine: ingrediënt van de kokosnoot, bekend om z’n verzorgende eigenschappen.

De Metallic serie is verkrijgbaar in de tinten:
♦ Champagne
♦ Pink Champagne
♦ Rosé
♦ Lavender
♦ Steel Gray
♦ Graphite

KIS ProductenHet belangrijkste uitgangspunt van dit super merk is het maximaal herstellen van je haar met een minimum aan verzwarende cosmetische filmlaagjes. KIS staat voor “Keratin Infusion System”. Dit is een revolutionaire formule die je haar herstelt van binnenuit. Alle verzorgende haarproducten van KIS bevatten dit unieke systeem. Je haar is veerkrachtig, super glanzend met natuurlijke volume dat ook de volgende dagen nog goed zit. Met de haarverzorgingsproducten, stylingsproducten, omvormings-producten én haarkleuringsproducten van KIS verzorg jij je haar optimaal en creëer jij een onvergetelijk kapsel.

Alle producten van KIS hebben wij op voorraad in onze kapsalon. Natuurlijk geven wij je graag advies bij de aanschaf hiervan!

KIS introduceert nieuwe herenlijn KERAMEN

Het haarmerk KIS heeft als motto: Treat a man like… a man. Daarom heeft het merk een nieuwe haarverzorgingslijn voor mannen geïntroduceerd, met producten die er niet alleen heel stoer uit zien, maar ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik zijn. Kortom, no-nonsense producten in stijlvolle zwarte verpakkingen.

Zo is er de Keramen All-in One shampoo, die zorgt voor maximaal haarherstel, de vochtbalans op peil houdt en ervoor zorgt dat je zijdezacht en glanzend haar krijgt waar de vrouwen niet vanaf kunnen blijven! Deze shampoo is geschikt voor alle haartypen. En het mooie is nog dat de shampoo ook gebruikt kan worden als conditioner én bodywash. Lekker makkelijk!

Ook de Keramen Powergel is zeker de moeite waard. Deze ultrasterke en multifunctionele gel geeft volume en sterke versteviging, heeft een holdfactor van 9 en is ook geschikt voor alle haartypen.

Er is nu een speciale set verkrijgbaar met de Keramen All-in One Shampoo en de Keramen Powergel, voor een aantrekkelijke introductieprijs.

– Conditionerende shampoo
– Bodywash
– Bevat een hoge concentratie vetiver.
– Alle haar- en huidtypen
– Reinigt haar en huid bijzonder mild
– Houdt vochtbalans op peil

KIS van kappers

Elke kapper weet: hoe beter de conditie van het haar, hoe mooier het eindresultaat. Daarom werkt KIS van binnenuit. Bij de ontwikkeling van deze lijn had Kappers een duidelijk doel voor ogen: maximaal haarherstel. Maar dan wel met een minimum aan verzwarende cosmetische laagjes. En voor een minimale prijs.

Het resultaat is een revolutionaire lijn voor verzorging, styling, kleuring én omvorming. Met een ongekende kracht: het Keratin Infusion System, kortweg KIS. Deze formule herstelt de innerlijk balans van het haar en creëert zo de perfecte basis voor elke behandeling. Zeker omdat alle producten van KIS, van shampoo tot haarkleuring, hiermee zijn verrijkt. Keep It Superb – KIS!